Postoje ljudi koji nisu nista uradili, ne rade nista, i nista nece uraditi za Yu-Gi-Oh! u Srbiji.
Oni takodje samo sire lazi, mrznju, i odbijaju svaki poziv za bilo kakvu saradnju jer im ne odgovara da ne budu jedini, jer ako su jedini onda mogu da rade kako hoce jer bolja alternativa ne postoji...
Ne zelim da gresim dusu nagadjanjem oko razloga za to (verovatno licni razlozi, koji ne bi smeli da imaju udela u radu za visi cilj)
Probali su da me lazno optuze za kojekakve stvari, sto smatram da je apsolutno nepotrebno. Sto su i sami videli jer su sve zapise protiv mene OBRISALI sa starog sajta.
E to vam je stari sajt Yu-Gi-Oh! Srbija. I ne razumem ko moze da bude tamo i da se usput oseca prijatno u takvoj zajednici.
Ja sam stoga odlucio da 11. novembra 2010. odem odatle i napravim nesto bolje, Novi, Zvanicni Yu-Gi-Oh! Srbija sajt, zajednicu koja ce stvarno uciniti nesto za igrace ove igre, bolju alternativu koja ce igrace tretirati bolje, gde ce biti mnogo vise slobode, gde ce se stvarno nesto raditi u interesu razvoja igracke baze prvo u Beogradu a onda i sire (NS, ostatak Srbije) . . . Turnir koji odrzavamo 29. maja je samo potvrda naseg dela i nasih namera, koje zelimo da sprovodimo sto cesce moguce...
Hvala svima na saradnji i podrsci, bez vas skoro nista ne bi bilo moguce.