Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Harpie lady

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ojama King
Novopridošli član foruma
avatar

Posts : 5
Join date : 2011-04-13

PostSubject: Harpie lady   Fri 29 Apr 2011 - 16:45

Da li u deku smem da imam
3x Harpie lady #1
3x Harpie lady #2
3x Harpie lady x3 ?

Procitao sam negde da moze samo tri karte koji u efektu imaju ,,da se tretiraju kao Harpie lady'' monsteri.
Back to top Go down
Allex
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist


Posts : 1262
Join date : 2010-11-18
Age : 22

PostSubject: Re: Harpie lady   Fri 29 Apr 2011 - 18:15

Ne, mozhesh samo 3, pa biraj koje cesh. Ako na karti pishe da se tretira kao neka drgua dok je na polju, onda mozhesh igrati koliko ocesh. Kod Harpija to nije sluchaj Smile
Back to top Go down
Tolmy
Forumski Pesnik
avatar

Posts : 5962
Join date : 2010-11-12
Location : Beograd

PostSubject: Re: Harpie lady   Fri 29 Apr 2011 - 23:16

NE! EVO ZASTO:

Harpy Lady 1

Harpy Lady 2

Harpy Lady 3

se tretiraju kao
Harpy Lady

znaci,smes imati samo tri harpy lady u decku,bez obzira da li je rec o harpy lady iz rise of destiny seta ili obicne harpy lady iz metal raiders seta.

ako pravis harpy lady deck,za search terena trazi harpie queen, i ona se tretira kao harpie lady,ali samo kada je u graveyardu ili na polju,te mozes drzati tri ove karte u decku...




Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs/
Sponsored content




PostSubject: Re: Harpie lady   

Back to top Go down
 
Harpie lady
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: