Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

  Revelation B]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
JadenSRB
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1725
Join date : 2010-11-12
Age : 20
Location : Behind you! :)

PostSubject: Revelation B]   Wed 13 Apr 2011 - 20:42



Revelation
Counter Trap
Negate the activation of the effect of an Effect Monster that activates in the hand or Graveyard, and remove it from play.
EXVC
Back to top Go down
čovek
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist
avatar

Posts : 1399
Join date : 2011-01-02
Age : 19
Location : wot?

PostSubject: Re: Revelation B]   Wed 13 Apr 2011 - 20:47

ovo je common?? novi side deck staple...
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Revelation B]   Wed 13 Apr 2011 - 20:59

veiler
vayu
dandy

da... pwn
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
StefanTube
Novopridošli član foruma
avatar

Posts : 94
Join date : 2011-03-04

PostSubject: Re: Revelation B]   Wed 13 Apr 2011 - 21:04

Admin wrote:
veiler
vayu
dandy

da... pwn
glow up
plague
gorz
spore

Very Happy itd...
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Revelation B]   Wed 13 Apr 2011 - 21:07

StefanTube wrote:
Admin wrote:
veiler
vayu
dandy

da... pwn
glow up
plague
gorz
spore

Very Happy itd...

mislim da gorz zabaguje stvar jer on udje pa na tabli odigra efekat a ne mozes da negiras pozivanje iz ruke nazalost
tako neka prica ce biti valjda
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
Lazar Milin
zolga
avatar

Posts : 7063
Join date : 2011-04-12
Age : 22

PostSubject: Re: Revelation B]   Wed 13 Apr 2011 - 21:08

mnogo kul stvar

counter fairy se smeju

_________________________________________________________________________
zolga
Back to top Go down
sanjin the magician
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 496
Join date : 2010-12-28
Age : 28
Location : Zenica, BIH

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 11:48

Moze negirati Gorza. Jer njegovo pozivanje iz ruke je u stvari njegov efekat, nije to inheret special summon. Sjecate se valjda onoga, da ga ne moze negirati Solemn Judgment, a moze Divine Wrath, jelde ? Tako da sam siguran da ovo vrijedi.

da nastavimo, Kalut,
Honest,
Recruiteri (bas svi koji traze da odu u groblje),
Battle Fader,
Dandylion,
EH Shining,
Treeborn Frog,
Fishborg Blaster,
Haman svi Fabledi,
Darksoul,
Doppelwarrior,
...

Jako potentna karta i mislim da ce u TCGu biti Ultra.
Back to top Go down
Lazar Milin
zolga
avatar

Posts : 7063
Join date : 2011-04-12
Age : 22

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 13:07

sanjin the magician wrote:
Moze negirati Gorza. Jer njegovo pozivanje iz ruke je u stvari njegov efekat, nije to inheret special summon. Sjecate se valjda onoga, da ga ne moze negirati Solemn Judgment, a moze Divine Wrath, jelde ? Tako da sam siguran da ovo vrijedi.

da nastavimo, Kalut,
Honest,
Recruiteri (bas svi koji traze da odu u groblje),
Battle Fader,
Dandylion,
EH Shining,
Treeborn Frog,
Fishborg Blaster,
Haman svi Fabledi,
Darksoul,
Doppelwarrior,
...

Jako potentna karta i mislim da ce u TCGu biti Ultra.
ovo moze negde i u main
Back to top Go down
AnyOne813
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 571
Join date : 2011-04-13
Age : 20

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 13:36

Hahah karta je broken nema vise Treeborna,BF,Dandy-a itd ovo ide u svaki side Very Happy
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 13:38

da jbt treeborn, negira i RFG

@Sanjin znas na sta mislim...

odigra se gorz i on kad udje odmah proba da odradi summon svog tokena
pa zasto onda ne moze solemn judgment na gorza nego mora effect negation?
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
ningen
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist


Posts : 5611
Join date : 2010-11-12
Location : Epikcentar

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 16:24

Mozda cu je drzati u pomocnom mada mi je suvise situaciona.
Karta cepa i Gorza.
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 16:41

ne moze gorza da negira solemn judgment.
chain block je u pitanju ja mislim jer kad se on pozove automatski pokusa da pozove tokena, pa ne mozes da preskaces chainove sa solemnom. moracu da proverim za ovaj slucaj, nova je karta.


Quote :
The effects of "Thunder King Rai-Oh", "Black Horn of Heaven", "Solemn Judgment", and similar cards cannot negate a Special Summon which occurs during the resolution of an effect which activates.[10]
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
ningen
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist


Posts : 5611
Join date : 2010-11-12
Location : Epikcentar

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 17:16

Ali ova karta negira aktivaciju efekata zivuljki.
Znam da Solemn ne moze Gorza bre istu recenicu sam bio prekopirao vec u nekoj temi. Razlika izmedju njih je sto Solemn ne negira efekte monstera, a ovo upravo negira to, odnosno u ovom slucaju aktivaciju efekta Gorza, samim tim ne dolazi ni do rezolucije tog efekta.
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 17:41

Iskreno bih voleo da si u pravu... Samo ne znam kako onda solemn ne moze gorza a moze cybera. Prokleti block. Prokleti yugioh i damage step i summon negation i propali sistem chaina... Kao kad imas black whirlwind i oppression, stavis blizzarda na link 1, whirl na 2 i opp ne radi.

Ako ce chain block vaziti i pri ovom counteru onda ne mozes gorza jer on vec proba da uradi taj summon tokena...

Evo zasto je magic bolji, ja tamo resavam ruling sporove bez problema. Par stvari je drukcije od yugioha ali se sve zna, ne treba ti doktorat.

Ostavicu ovo otvoreno dok ne nadjemo neki izvor
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
ningen
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist


Posts : 5611
Join date : 2010-11-12
Location : Epikcentar

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 18:09

Ljudi uvek mesaju Gorza i Cybera, jbg prokleto komplikovani ygo je sve osim decije igre. XD
Evo:
"All these three cards (solemn, rai-oh, horn of heaven) have the same ability to
negate "inherent" summons. This means, summons that are built in to the
monster, and Special Summons it without activating an effect nor using
the chain. Inherent summons ain't effects. Most cards that contains a
text that explains "this is how you summon this monster" written on the
card are inherent summons, like Cyber Dragon, Trap Eater, Heraklinos, etc. "
Tako da Gorz i Cyber nisu isto, Gorz ima efekat koji kaze pozovi ga ako se dogodi neka akcija (prsnjavanje zivotnih bodova u ovom slucaju) a solemn ne moze da negira efekte monstera samim tim ne moze da negira rezoluciju efekta nekog monstera kojim on poziva nesto na teren. Solemn se vezuje samo za aktivaciju ako aktivacija prodje- na primer ne negiras aktiviranje monster reborn-a, zivuljka ce doci na teren i ti neces moci da negiras to pozivanje.
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 18:46

O_o to mi je poznato, da. This shit is hard.
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
JadenSRB
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1725
Join date : 2010-11-12
Age : 20
Location : Behind you! :)

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 18:50

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=++Revelation+EXVC&_sacat=See-All-Categories

ne ochekujem da ce kod nas biti common,verovatno super samo skuplji >.<
Back to top Go down
Dandylion
Novopridošli član foruma
avatar

Posts : 9
Join date : 2011-04-13
Age : 20

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 22:26

Sve ove gore navedene karte su smorile nekog lika te je covek lepo, seo i smislio ovu kartu ....
Svaka mu cast i veliko mu hvala.... Very Happy
Back to top Go down
Tolmy
Forumski Pesnik
avatar

Posts : 5962
Join date : 2010-11-12
Location : Beograd

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 23:40

o jea, fairy ce biti jos jaci... INACE,LJUDI: OVA KARTA NIJE COMMON VEC SUPER RARE U JAPANSKOJ VERZIJI... KAKO STVARI STOJE,U TCG VERZIJI CE BITI SECRET... KAO I SVE KARTE ZA FAIRY DO SAD,MADA POSTOJI MOGUCNOST DA BUDE ULTRA,ULTIMATE.
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs/
sanjin the magician
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 496
Join date : 2010-12-28
Age : 28
Location : Zenica, BIH

PostSubject: Re: Revelation B]   Thu 14 Apr 2011 - 23:54

Ugl, Revelation, da se vratimo na ono, ne moze da negira pozivanje Gorzovog Tokena, ali moze da negira samo pozivanje Gorza iz ruke...sto ti u principu dodje na isto Razz .
Back to top Go down
JadenSRB
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1725
Join date : 2010-11-12
Age : 20
Location : Behind you! :)

PostSubject: Re: Revelation B]   Sun 1 May 2011 - 10:35

Karta se zove Debunk u tcg.
Back to top Go down
sanjin the magician
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 496
Join date : 2010-12-28
Age : 28
Location : Zenica, BIH

PostSubject: Re: Revelation B]   Mon 2 May 2011 - 1:39

"If the monster whose effect was negated by Debunk is not in the same place where the effect was activated when
Debunk resolves, you do not remove it from play."
Ovaj rulling mi je sumnjiv. Ja to shvatam ovako, ali ispravite me ako grijesim :

Gorz i Treeborn ce se removati, jer su oni i dalje u ruci/groblju sve dok se uspjesno ne rezolvaju i dodju do polja
dok Effect Veiler, D.D. Crow i Honest se nece removati, jer su se kao dio costa se izbili iz ruke u groblje za aktivaciju efekta i samim time nisu na istom mjestu aktivacije (u ovom slucaju, RUKA).
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Revelation B]   

Back to top Go down
 
Revelation B]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Diskusija o pojedinačnim kartama-
Jump to: