Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 LOL IMBACOLOSSAL FIGHTER?!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: LOL IMBACOLOSSAL FIGHTER?!   Wed 12 Jan 2011 - 13:54

Colossal Fighter moze da targetuje samog sebe,ne?
Back to top Go down
Allex
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist


Posts : 1262
Join date : 2010-11-18
Age : 22

PostSubject: Re: LOL IMBACOLOSSAL FIGHTER?!   Wed 12 Jan 2011 - 14:16

Sa wikii...
Quote :
This card can target itself with its own revival effect.

/lock
Back to top Go down
 
LOL IMBACOLOSSAL FIGHTER?!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: