Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 2x Armory Arm

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
JadenSRB
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1725
Join date : 2010-11-12
Age : 20
Location : Behind you! :)

PostSubject: 2x Armory Arm   Wed 12 Jan 2011 - 12:54

Ako equipujem monstera sa 2x Armory i unistim cudoviste dal' protivnik gubi x2 ATK tog cudovista?
Nadam se da kapirate
Back to top Go down
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: 2x Armory Arm   Wed 12 Jan 2011 - 13:55

Pa trebalo bi,posto tvoje cudoviste dobija attack od oba armory-a,valjda se aktiviraju i ti effekti. :\
Back to top Go down
Tolmy
Forumski Pesnik
avatar

Posts : 5962
Join date : 2010-11-12
Location : Beograd

PostSubject: Re: 2x Armory Arm   Fri 21 Jan 2011 - 3:39

da,mislim da se oba efekta vaze,mada bolje sacekaj admina,on zna tecno rullinge
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs/
Hyozanryu
Moderator
avatar

Posts : 6450
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: 2x Armory Arm   Fri 21 Jan 2011 - 14:47

Logicno bi bilo oba. Ali svi znamo kolko je ygo logicna igra... :/
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 2x Armory Arm   

Back to top Go down
 
2x Armory Arm
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: