Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Megalo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
NikolaNs
Rare Duelist
Rare Duelist


Posts : 317
Join date : 2011-06-14

PostSubject: Megalo   Sun 27 Jan 2013 - 11:39

Jel na njega moze Bottomless,Torrential,Warning,Judgment?
Sad nisam siguran sta moze a sta ne secam se da mi je Cira na turniru nesto govorio oko toga pa ako neko zna neka kaze
Back to top Go down
Pax
Forumski Hemičar
avatar

Posts : 1714
Join date : 2012-06-07
Age : 21
Location : Srbija

PostSubject: Re: Megalo   Sun 27 Jan 2013 - 11:58

Ovako. Bottomless, Torrential i Warning rade. Judgment, TKRO i Black Horn of Heaven ne.

Megalo se priziva efektom, tako da možeš ili da negiraš efekat (Warning), ili da ga sjebeš posle pozivanja (Bottomless, Torrential), nikako ne možeš da negiraš sam summon.

Kako razlikovati karte koje se prizivaju efektom (Megalo, Priestess of Prophecy) od onih sa built-in special summon (REDMD, Lightpulsar)?
Ove prve imaju tekst poput ''to special summon this card from your hand'', a ove druge ''to special summon this card (from your hand)''. Znači, kad nema zagrade, efekat je, kad ima, onda je bulit-in special summon. To važi samo u novoj errati (problem-solving card text).
Back to top Go down
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Megalo   Sun 27 Jan 2013 - 13:30

WOW, THAT ERRATA SOLVED SO MANY PROBLEMS.

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Megalo   

Back to top Go down
 
Megalo
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: