Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Infernity Necromancer

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
NikolaNs
Rare Duelist
Rare Duelist


Posts : 317
Join date : 2011-06-14

PostSubject: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:33

Imam 2 Infernity Necromancera na polju,jel mogu da radim eff sa obojicom ili samo moze jedan posto znam da je ruling za onog Karakurija da ne mogu 2 da rade u jednom potezu..
Ako neko zna nek kaze.
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:40

nista ne radi 2 u isto vreme jer chainuje jedno drugo i onda nema nista

ali ovo nzm,mpzda ima neki poseban ruling ,ako ne onda ne
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
NikolaNs
Rare Duelist
Rare Duelist


Posts : 317
Join date : 2011-06-14

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:44

Naravno da ne u isto vreme,nego u istom potezu posto obojica kazu Once per turn
Back to top Go down
Rapi[D]Fake
Super Rare Duelist
Super Rare Duelist
avatar

Posts : 669
Join date : 2012-09-01
Age : 18
Location : Srbija

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:52

Mislim da mozes.
Eff Upstart Golden Ninje je isto once per turn ali za svakog mozes po 1 eff po potezu.
Back to top Go down
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:54

Vrlo je prosto.

Ako kaze once per turn onda mozes svakog po jednom.

Ako kaze you can activate the effect of [monster name] once per turn onda mozes samo jednom za tu kartu.

Ako naglasava ime onda vazi za sve karte, ako ne naglasava onda za svaku posebno.
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:55

fail,mislio sam da putas uopsteno 2 effa odjednom a onda sam video deo za necroma :fp:
da mozes jer ne jaze "the eff ov inf necrom can be used once per turn"

btw ovo nije ruling ovo je opste pravilo once per turn znaci eff TE karte kao na tu kartu ,ne na sve te karte (ako ih ima vise na polju) :/
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
XX-Saber
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist
avatar

Posts : 1184
Join date : 2011-09-13
Age : 21
Location : Lebane

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:58

Aj da ne otvaram novu temu..Zbunjen sam s ovim:
Odigram 2 Reckless Greed-a.
Dali ne vucem 4 poteza ili 2?
confused
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 20:59

dva
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
Rider of the Lightning
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 2170
Join date : 2011-09-18
Age : 104
Location : Jagodina City

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 21:01

@Saber
2 naravno,da nije bilo bi pointless igrati reckless x3...
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 21:04

bas zato.kazu da je rekless shit jer ako ne odigras 2 nista nisi uradio...
ne secam se ko je to bese reko
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
XX-Saber
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist
avatar

Posts : 1184
Join date : 2011-09-13
Age : 21
Location : Lebane

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Mon 24 Dec 2012 - 21:14

Ok . Hvala..Smile
Back to top Go down
IHateGk's
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1605
Join date : 2011-04-22

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Tue 25 Dec 2012 - 0:23

SO/MI wrote:
bas zato.kazu da je rekless shit jer ako ne odigras 2 nista nisi uradio...
ne secam se ko je to bese reko
Bese ja :-D
Back to top Go down
ningen
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist


Posts : 5611
Join date : 2010-11-12
Location : Epikcentar

PostSubject: Re: Infernity Necromancer   Tue 25 Dec 2012 - 11:14

I vi bre ljudi pitate svasta nekad...
Katanac.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Infernity Necromancer   

Back to top Go down
 
Infernity Necromancer
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: