Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Discard by a Cost

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Milenket
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist
avatar

Posts : 1269
Join date : 2011-10-30
Age : 20

PostSubject: Discard by a Cost   Tue 11 Dec 2012 - 22:32

kako se zna da neka karta discarduje costom
to mi nije bas najjasnije zasto
znam da npr Magic Jamer je cost
ali zasto
i kakve razlike ima sa DwD koj ne disscarduje costom
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Tue 11 Dec 2012 - 22:50

Cost je,na novijim kartana odvojen sa ; a na starijim pise "to"
A kad nije cost pise "then"
Prosto
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Tue 11 Dec 2012 - 22:53

Then moze u razlicitim slucajevima da oznacava cost u zavisnosti od toga da li je karta matora.

Milenket, nema ti druge. Moras da poznajes mehaniku igre. Moras da osetis da li je nesto cost ili nije.

DWD kad aktiviras a protivnik ti chainuje Solemn Judgment, da li ti discardujes karte?

Magic Jammer kad ti protivnik aktivira da li discardujes kartu?

To bi barem ti trebao da znas kad iras DW.
Back to top Go down
Mishke_Nis
Common Duelist
Common Duelist
avatar

Posts : 268
Join date : 2012-10-02
Age : 24
Location : Srbija

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Tue 11 Dec 2012 - 22:55

magic jammer, lighting vortex raigeki break npr, moras prvo da diskardujes kartu da bi ih aktivirao dok npr dealings prvo vuces kartu i onda kao sto kaze somi then discard one card
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Tue 11 Dec 2012 - 22:57

U retkim slucajevima je u costu then tebra
Cost ide pre aktivacije tako da ako je cost da dis onda moras i da je solemn upitanju
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Wed 12 Dec 2012 - 0:07

A imas recimo Hand Destruction, koji kaze send to grave kao efekat, ali ne radi jer sending card to grave from hand i discarding nije isto, sto je debilno.
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Wed 12 Dec 2012 - 0:18

Da je to isto ko'ko bi wu ginuo od dw-a Very Happy msm sa starom banlistom i loopom xD
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
Rider of the Lightning
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 2170
Join date : 2011-09-18
Age : 104
Location : Jagodina City

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Wed 12 Dec 2012 - 0:19

SO/MI wrote:
Da je to isto ko'ko bi wu ginuo od dw-a Very Happy msm sa starom banlistom i loopom xD
Wtf ja sam ceo zivot bio u ubedjenju da WU sa starom banlistom i loopom gine od DW-a previse...
Back to top Go down
SO/MI
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 4214
Join date : 2012-05-26
Age : 19
Location : Hueco Mundo

PostSubject: Re: Discard by a Cost   Wed 12 Dec 2012 - 0:23

Rider of the Lightning wrote:
SO/MI wrote:
Da je to isto ko'ko bi wu ginuo od dw-a Very Happy msm sa starom banlistom i loopom xD
Wtf ja sam ceo zivot bio u ubedjenju da WU sa starom banlistom i loopom gine od DW-a previse...
Hahahaha
lol hunter senduje ne disuje lepo pise na karti
quote admin:
Raiser-u,eyes use them Razz
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.forumsr.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Discard by a Cost   

Back to top Go down
 
Discard by a Cost
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: