Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 pitanje :)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Coa96
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 344
Join date : 2011-05-15
Age : 20
Location : BG

PostSubject: pitanje :)   Thu 21 Jun 2012 - 0:15

da li ako je necrovelly na tabli....ako protivnik napada i ja aktiviram dp....sta se desava sa njegovim monsterom?
Back to top Go down
Crack
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist
avatar

Posts : 3005
Join date : 2011-10-15

PostSubject: Re: pitanje :)   Thu 21 Jun 2012 - 0:26

RFG svejedno. Smile
Back to top Go down
Coa96
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 344
Join date : 2011-05-15
Age : 20
Location : BG

PostSubject: Re: pitanje :)   Thu 21 Jun 2012 - 0:29

Crack wrote:
RFG svejedno. Smile
fala Very Happy pretpostavljam da je isto i za bth Very Happy
Back to top Go down
Aginor
Moderator
avatar

Posts : 4050
Join date : 2011-09-10
Age : 24
Location : Kambodža

PostSubject: Re: pitanje :)   Thu 21 Jun 2012 - 0:36

Pa da... Zato što monster ide direktno sa polja van igre, a ne ide prvo na groblje pa van igre.
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: pitanje :)   Thu 21 Jun 2012 - 8:16

ubuduće za ovakve slučajeve kažete RTFC ako igrač ima znanje engleskog @@'
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
Sponsored content




PostSubject: Re: pitanje :)   

Back to top Go down
 
pitanje :)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: