|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Scorpion Rare Duelist

| Naslov: Re: Lightsworn Legion! Sub Feb 11, 2012 2:22 pm | |
| mozda bi i mogao da se napravi red-eyes deck sa tri red-eyesa,tri red eyes black chick,2-3 red eyes black metal dragon,tri ancient rules i tako moglo bi mozda neto da se iskombinuje |
|
 | |
Crack hejtujemo REAL AKIJA

| Naslov: Re: Lightsworn Legion! Sub Feb 11, 2012 2:45 pm | |
| Deck je fenomenalan  Svaka cast  |
|
 | |
Boki"96 hejtujemo REAL AKIJA

Posts: 253 Join date: 31.03.2011 Age: 16 Location: Jagodina
 | Naslov: Re: Lightsworn Legion! Sre Feb 22, 2012 11:16 am | |
| Ovaj deck me odusevio. Inace volim deckove koji rade na chaos principu, ali ovo je ludilo. Ja tu nista ne bi izbacivao jedino bi dodao: Return from the Different Dimension x1 Burial from a Different Dimension x1 Different Dimension Master x1 Lightsworn Barrier x2 I jos jednu Lumniu, a izbacio bi Wulf-a verovatno. Sta mislis o tome? |
|
 | |

| Naslov: Re: Lightsworn Legion! Sre Feb 22, 2012 11:25 am | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Lightsworn Legion! Sre Feb 22, 2012 8:55 pm | |
| -Return from different dimension, ako mene pitas bolji je od D.D.R. pogotovo ako nabijes RFG sve najace monstere. -Burial From the Different Dimenssion je potreban na primer kad imas u ruci dva monstera koji se pozivaju na chaos principu a imas samo 1 par dark-light cudovista, tako da iskoristis taj par za pozivanje jednog cudovista, a onda burialom vratis taj par pa ga iskoristis i za drugo cudoviste. Ili ako imas jedno cudoviste koje radi na chaos principu a nemas upste nijedan par dark-light cudovista, a imas ih RFG, vratis ih burialom i onda ga iskoristis za to cudoviste. -Lightsworn Barrier je dobar jer u decku, nemas ni jednu klopku koja bi ti sluzila za zastitu cudovista, a pored toga koristis je za millovanje karata, tako da nebi trebala da steti decku. Ja bi cak ubacio i 3 kom. posto sam odlucio da izbacim D.D.M. jer sam prevideo da moraju da se dicarduju spellke, mislio sam da mogu bilo koje karte. -Sto se tice Lumnie, po Joxinoj listi u deck idu dva wulfa, a nije mi on toliko potreban tako da mogu da ga izbacim da bi ubacio lumniu. I Foolish deluje koristan ali ono lightsworni ti vec izbace dosta karata na groblje, tako da ne verujem da bi ti bio potreban, jedino mozda u prvom potezu, ali i tad bi morale jos neke karte da se padnu sa njim. |
|
 | |

| Naslov: Re: Lightsworn Legion! Čet Feb 23, 2012 1:43 pm | |
| Foolish moze da izbaci wyverna,wulf-a,Pulsara. + Imas razne kombinacije,npr.Izbacis REDMD-a i vratis ga u ruku posle sa Apocralyph,ili nesto izbacis za luminu,ili skupljas hranu za JD-a... Foolish obavezno  |
|
 | |

| Naslov: Re: Lightsworn Legion! Čet Feb 23, 2012 7:53 pm | |
| Ok i folish. Onda je moja konacna odluka za dopunu decka sledeca: Return from the Different Dimension x1 Burial from a Different Dimension x1 Foolish Burial x1 Lightsworn Barrier x2 I izbaciti jednog wulfa, a dodati jos jednu Lumniu. |
|
 | |
ningen Ultimate Rare Duelist

| Naslov: Re: Lightsworn Legion! Pet Feb 24, 2012 4:21 pm | |
| Gay deck is gay. _________________________________________________________________________ Lower my life points, not my iq... Da l' je to Judgment, il' ko zna šta li je, kad god se sretnemo, uvek se wipe-uje. Uvek se završi na startu s' bacanjem kockica. | Citat: | Life keeps interfering with my ygo. It's really upsetting me! Like the world doesn't understand...Ygo is more important than work and bills and life and stuff like that... |
Where is your sharingan nau?! |
|
 | |
|