Zvanicni Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioce!
Dobrodosao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Procitaj ovaj ceo prozor... Hvala!

1. Registracija je pozeljna jer ti omogucava da ucestvujes u zajednici, bolje se informises o svim aspektima igre koji te zanimaju

2. Procitaj i postuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodic za nove clanove!

3. Srecno i uzivaj!

Zvanicni Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

PROCITAJTE I POSTUJTE PRAVILA FORUMA. OD 1.1.2012. PRIMENJIVACE SE STROZIJA PRAVILA Najpovoljniji spilovi, playmatovi, karte na komad, najjeftinije i najbolje! 065/4427375 << Mesto za vasu reklamu ovde kontakt 065/4427375 >>

PrijemRegistruj sePristupi

Delite | 

v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Admin
hejtujemo REAL AKIJA
hejtujemo REAL AKIJA

PočaljiNaslov: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 8:28 pm

dacu ukratko opis:

igra se u petoro (optimalno)
moze u vise moze i u manje, ali vise igraca povlaci duze partije sto smara, a manje od 4 igraca smanjuje interakciju sa drugim igracima.

imate 30 poola (osnovni health)
imate main deck
imate crypt deck (to vam dodje mozda kao extra deck)

na pocetku partije stavite 4 karte s vrha face down na kriptu

evo primer jednog vampira

Ovo je Arcadian.

onaj leptiric oznaca da je on Kyasid, to je klan.

ovi kvadratici sa leve strane su mu discipline

tekst (efekat se vidi)

i u cosku imate krv, gde pise 8

e sad

kad je Arcadian dole facedown, vi njega pozivate tako sto iz svog pool-a prebacujete krv na njega
u potezu imate pravo na maksimum 4 influence-a (tako se zove) znaci 4 krvi mozete prebaciti

vampir kad udje moze da igra karte.
kad odigra karte tapuje se.

e sad koja je caka

ovo nije klasican tcg

ovde krecete sa 7 karata u ruci
i kad god odigrate neku kartu, vucete novu tako da imate 7 karata u ruci

zanimljivo zar ne?
uvek imas sirok aspekt toga da igras ali jedan vampir obicno igra jednu akciju po potezu (da li ce napasti protivnika, odigravati oruzje na sebe, stvoriti dodatnu krv za nekog vampira koji je facedown u kripti, da li ce napasti mozda tudjeg vampira i prebiti ga...)

Very Happy

pisacu jos ako je nekome zanimljivo

okupljanja su nam u c22 dva puta nedeljno

dobijete lekciju, pravilnik vam mogu linkovati
dajemo igracima dekove da igraju dok su s nama... Very Happy friendly community, ozbiljni ljudi
Nazad na vrh Ići dole
http://yugiohsrbija.iz.rs
Admin
hejtujemo REAL AKIJA
hejtujemo REAL AKIJA

PočaljiNaslov: Re: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 8:30 pm

i da

igra je nenormalno balansirana

SaberVaultSvperstar
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist

PočaljiNaslov: Re: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 8:36 pm

Deluje zanimljivo,ali nisam nešto shvatio: Počinje se sa 7 karata u ruci i sa 4 crypt-irane face-down karte,jel' tako?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.youtube.com/user/Martyr12100
Admin
hejtujemo REAL AKIJA
hejtujemo REAL AKIJA

PočaljiNaslov: Re: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 8:45 pm

SaberVaultSvperstar ::
Deluje zanimljivo,ali nisam nešto shvatio: Počinje se sa 7 karata u ruci i sa 4 crypt-irane face-down karte,jel' tako?

da

ako vas igra pet

prvi igrac ima jedan influence
drugi ima dva
treci ima tri
cetvrti ima cetiri
i od tad svi imaju 4

to je napravljeno zbog balansa da ne bi prvi igrac popishao sve redom tako sto ce "izaci" prvi sa vampirom i imati prilike da igra akcije i reakcije.

imas razne dekove u tome je i car igre

politika - dekovi koriste politicke karte da pobede (svaki vampir moze da ima 0 glasova ili da ima 1 2 3 ili tako nesto, ako uspesno odigra politicku kartu, ulazi se u referendum pa se glasa. ako ima vise od 50% glasova za prosao je. i fazon tu je interakcija sa drugima jer fazon neki ti daju glas zato sto im odgovara da unistis nekoga, ili se menjate, on ti da glas, ti njemu nesto drugo)

stealth bleed - samo krvarenje, to ti je taj napad direkt na zivotne bodove, brzo, masno i efikasno

combat - ide da ti polomi vampire i onda samo da te izbleeduje.

u vtes imas Stealth i Intercept

tipa ja kazem

Bleedujem te za 2 na 1stealth (tekstom od arcadiana koji je iznad)

ti sa ready vampirom koji nije tappovan (ili s tappovanim ako imas kartu koja te dize iz "uspavanog stanja" da blokiras) blokiras mene
i onda dodas kartu iz ruke koja kaze evo dodam recimo +2 intercept

ako imamo isto stealtha i intercepta uhvatio si me i ulazimo u combat (osnovni strike je hand strike za 1, combat dekovi mogu da ti brzo polome vampira)
ako imam vise stealtha prosao sam

ti onda ako imas, odigras deflection, koji me tera da bleedujem nekog drugog umesto tebe
i posto se u vtes bije ULEVO iskljucivo za pobedu (osnovno) ti onda poceras taj bleed u levo dalje

i sad ja bleedujem lika koji mi je zapravo prijatelj dok tebe ne pobedim

jer ako se sedi 1 2 3 4 5 1 onda se razume, 1 bije 2, 2 bije 3 i tako dalje... znaci neprijatelji su ti ono levo desno od tebe, jer te ovaj s desna bije a ovaj s leva te sprecava da njega ubijes i sad je obicno cest dogovor npr igraca 1 i 3 da polome dvojku jer im deluje preopasna Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
gruja
Rare Duelist
Rare Duelist

PočaljiNaslov: Re: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 9:09 pm

Gde mogu da kupim neki starter,koliko bi me kostalo takvo zadovoljstvo i koju porodicu da uzmem ? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Admin
hejtujemo REAL AKIJA
hejtujemo REAL AKIJA

PočaljiNaslov: Re: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 9:19 pm

gruja ::
Gde mogu da kupim neki starter,koliko bi me kostalo takvo zadovoljstvo i koju porodicu da uzmem ? Very Happy

mozes doci u sredu u c22 da vidis kako to funkcionira i da te upoznam sa princom beograda (on ti je za vampire ono sto sam ja za yugioh, samo je duplo ludji i duplo manje zlonameran)

Nazad na vrh Ići dole
Aginor
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist

PočaljiNaslov: Re: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 9:27 pm

Admin ::

i duplo manje zlonameran

Laughing
Nazad na vrh Ići dole
gruja
Rare Duelist
Rare Duelist

PočaljiNaslov: Re: v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle   Pon Feb 06, 2012 9:27 pm

Admin ::
gruja ::

mozes doci u sredu u c22 da vidis kako to funkcionira i da te upoznam sa princom beograda (on ti je za vampire ono sto sam ja za yugioh, samo je duplo ludji i duplo manje zlonameran)

Imao sam priliku da upoznam ljude koji igraju Vampire kad sam prvi put krocio u c22 , videcu ako imam vremena da svratim Wink
Nazad na vrh Ići dole

v:tes aka Vampires: The Eternal Struggle

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Similar topics

-
» Vampires Suck
» Sumrak saga je među IMDB 10 najboljih filmova u poslednjih 10 godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zvanicni Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Ostale igre :: Ostale igre-