Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Liberty at Last!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
JoXa
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1810
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Liberty at Last!   Sat 4 Feb 2012 - 7:24

http://yugioh.wikia.com/wiki/Liberty_at_Last%21

Ovo nije loše, i dobija se reprint ove karte (tamo gde Tour izlazi). Thoughts?
Back to top Go down
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Sat 4 Feb 2012 - 10:14

Karta je broken, ali tesko se aktivira.

Mora by battle + da ode u grob, a moras i da dozvolis da ti umre cudoviste.


U razlicitim deckovima bi se razlicito ponashala. XD
Back to top Go down
paja vampir
Novopridošli član foruma
avatar

Posts : 75
Join date : 2011-09-26
Age : 23
Location : Novi Beograd

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Sun 5 Feb 2012 - 10:55

Ona je neizostavna u T.G. Stun-u
Back to top Go down
JoXa
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1810
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Sun 5 Feb 2012 - 12:34

U pravu si, u TG Stunu je fenomenalna. Very Happy
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Mon 6 Feb 2012 - 17:29

Liberty at Last!
TF05-EN003
Printed Text:
Activate only when a monster you control is destroyed by battle and sent to the Graveyard. Select 2 face-up monsters on the field and return them to the hand.
Correct Text:
Activate only when a monster you control is destroyed by battle and sent to the Graveyard. Select 2 face-up monsters on the field and return them to the Deck.
*If you have any questions regarding this errata, you can contact us at yugioh@konami-europe.ne
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Mon 6 Feb 2012 - 19:11

LOLWHAT? XD
Back to top Go down
JoXa
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1810
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Mon 6 Feb 2012 - 19:14

Misliš da bih stavio ovu kartu ovde da efekat vraća u ruku, lol?
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Mon 6 Feb 2012 - 19:15

samo paste-ujem erratu
jer slika karte kaze drugaciji text
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Mon 6 Feb 2012 - 19:29

LOL EPIC FAIL! XDDDDDDD


Pa dobra je karta, samo sto ce biti ruleshark cim neko bude pokusao da je iskoristi. XD
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Mon 6 Feb 2012 - 19:49

Real Smoky wrote:
LOL EPIC FAIL! XDDDDDDD


Pa dobra je karta, samo sto ce biti ruleshark cim neko bude pokusao da je iskoristi. XD

nece
kazes "sudija"
sudija dodje
kaze erratirano je
i ode.

ako je neraspolozen da ti warn jer nisi procitao konami policy i errata list koji si OBAVEZAN da znas
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
paja vampir
Novopridošli član foruma
avatar

Posts : 75
Join date : 2011-09-26
Age : 23
Location : Novi Beograd

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Thu 16 Feb 2012 - 9:03

znaci drugim recima idu u deck
Laughing
Back to top Go down
ningen
Ghost Rare Duelist
Ghost Rare Duelist


Posts : 5611
Join date : 2010-11-12
Location : Epikcentar

PostSubject: Re: Liberty at Last!   Mon 20 Feb 2012 - 16:25

Admin wrote:

nece
kazes "sudija"
sudija dodje
kaze erratirano je
i ode.

ako je neraspolozen da ti warn jer nisi procitao konami policy i errata list koji si OBAVEZAN da znas
Lol kao Goyo sto mi nije verovao za tekst wabokua, pa je zvao Gruju. XD
Karta je situaciona do zla boga.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Liberty at Last!   

Back to top Go down
 
Liberty at Last!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Diskusija o pojedinačnim kartama-
Jump to: