Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Magical Citadel of Endymion

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Hyozanryu
Moderator
avatar

Posts : 6450
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 16:15

http://yugioh.wikia.com/wiki/Magical_Citadel_of_Endymion

Ovako...
Znaci, Citadel stoji samo, bez ikakvih countera na njemu. Znaci 0 countera i ako ja sad aktiviram MST da ga killujem, da li citadela dobija counter od toga koji automatski moze da koristi i negira MST?
Jebali me chain rulinzi...
Back to top Go down
Allex
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist


Posts : 1262
Join date : 2010-11-18
Age : 22

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 16:46

Prvo gine onda dobija counter XD Ozbiljno, umrece, provereno u Reverse of Arcadia...
Back to top Go down
Hyozanryu
Moderator
avatar

Posts : 6450
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 16:47

To mi kazi xDDD
Back to top Go down
Mauler
Banned user
avatar

Posts : 696
Join date : 2010-11-11
Age : 25
Location : Garilend

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 17:42

Da, nije bas najlepse napisano na karti. Ona zapravo dobija countere kad se spell RESOLVUJE a ne aktivira.
Back to top Go down
Hyozanryu
Moderator
avatar

Posts : 6450
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 17:44

Pa taj rad. Shit uradjena karta, zbog glupog teksta ispada da je samo trap ili monster moze ukloniti. Mislim...
Back to top Go down
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 21:03

Hyonzanryu karta nije shit,nego ti ne znas rulinge uopste.

Karta dobija counter posle resolve-a,a posto je posle resolve-a u grobu ne dobija nista.


Edit:

Paaa doduse,ovo i moze pogresno da se zazume,jer stvarno kaze kad se AKTIVIRA,ali sa malo logike resi se problem. ;D
Back to top Go down
Hyozanryu
Moderator
avatar

Posts : 6450
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 21:14

Real Smoky wrote:
Hyonzanryu karta nije shit,nego ti ne znas rulinge uopste.

Karta dobija counter posle resolve-a,a posto je posle resolve-a u grobu ne dobija nista.


Edit:

Paaa doduse,ovo i moze pogresno da se zazume,jer stvarno kaze kad se AKTIVIRA,ali sa malo logike resi se problem. ;D

Hvala ti sto si to tako lepo objasnio, o presvetli ume spamerski.


Karta protiv koje ja igram i koja me nervira je shit. end.
Back to top Go down
Choko Smoky
Happy end!!!
avatar

Posts : 4272
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Tue 30 Nov 2010 - 22:34

Nema na cemu. Very Happy

Ma kapiram. Razz

Salim se samo. XD
Back to top Go down
Tolmy
Forumski Pesnik
avatar

Posts : 5962
Join date : 2010-11-12
Location : Beograd

PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   Wed 1 Dec 2010 - 12:09

hahahahahahaha....opet karta za spellcastere:

e ovako:

magical citadel of endymion dobija zeton svaki put kada se aktivira spell...mozes skinuti zeton da sacuvas citadelu od unistenja...medjutim,ako citadela nema zeton na sebi a aktivira se mystical space typhoon,i cilja citadelu,citadela se unistava jer ona zapravo dobija spell counter nakon aktivacije,razresavanja,a kako ce nakon aktivacije citadela biti unistena,nema gde da stavi zeton......






















Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs/
Sponsored content




PostSubject: Re: Magical Citadel of Endymion   

Back to top Go down
 
Magical Citadel of Endymion
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: