| | Ycs kvalifikacioni turnir srbija | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
blowbackbih1 Novopridosli clan foruma

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 11:29 am | |
| Sami od sebe nisu broken, ali im je broken onaj Cretaure Swap Trap... I bice ih sad na YCSu u topu sigurno 2-3 |
|
 | |
RafaeL КАЦАМ РАСАН

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 11:41 am | |
| ja cak i ne igram taj trap  postoji mnogo korisnijih stwari ako mene pitas,mada je svakako dobar  |
|
 | |
Admin hejtujemo REAL AKIJA

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 4:48 pm | |
| | RafaeL :: | | ne kontam vas ljudi,tg digne jedan turnir i odma je mega giga broken....do ovog turnira cak niko nije ni igrao tg kao tg,wec u glawnom u agentima.....ne razumem was keve mi,sta tg stun je broken ?????? sa hevay-jem i 3 mst-a narocito.......btw,ni ja ne wolim taj deck,al smesne su mi owe price sto slusam ovde od vas |
brate seri ti sta hoces lik je dig`o ycs s tim a ti i dalje nemas dignut locals u srb. _________________________________________________________________________ PRODAJEM SVE STO IMAM JAKO POVOLJNO, CLICK
|
|
 | |
Chuck Norris Super Rare Duelist

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 4:55 pm | |
| | Admin :: | | RafaeL :: | | ne kontam vas ljudi,tg digne jedan turnir i odma je mega giga broken....do ovog turnira cak niko nije ni igrao tg kao tg,wec u glawnom u agentima.....ne razumem was keve mi,sta tg stun je broken ?????? sa hevay-jem i 3 mst-a narocito.......btw,ni ja ne wolim taj deck,al smesne su mi owe price sto slusam ovde od vas |
brate seri ti sta hoces lik je dig`o ycs s tim a ti i dalje nemas dignut locals u srb. |
awaiting rage response
ocekujem ga tamo negde oko 1 kad se rasani  |
|
 | |
Mauler Banned user

Posts: 693 Join date: 11.11.2010 Age: 19 Location: Garilend
 | Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 4:56 pm | |
| | Chuck Norris :: | | Admin :: | | RafaeL :: | | ne kontam vas ljudi,tg digne jedan turnir i odma je mega giga broken....do ovog turnira cak niko nije ni igrao tg kao tg,wec u glawnom u agentima.....ne razumem was keve mi,sta tg stun je broken ?????? sa hevay-jem i 3 mst-a narocito.......btw,ni ja ne wolim taj deck,al smesne su mi owe price sto slusam ovde od vas |
brate seri ti sta hoces lik je dig`o ycs s tim a ti i dalje nemas dignut locals u srb. |
awaiting rage response
ocekujem ga tamo negde oko 1 5-6 kad se rasani  |
|
|
 | |
Admin hejtujemo REAL AKIJA

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 5:09 pm | |
| i da, t.g. stun je postojao kao deck dugo niko ne igra 3 mst u mainu. _________________________________________________________________________ PRODAJEM SVE STO IMAM JAKO POVOLJNO, CLICK
|
|
 | |
Tolmy Ghost Rare Duelist

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 6:35 pm | |
| Al deck je ok,samo ako se dobro sastavi,mada realno ako sagledamo stvari,vecina t.g koriste jedan te isti build |
|
 | |
Andjelkovic Rare Duelist

Posts: 484 Join date: 08.12.2011 Age: 15 Location: BG-ZEMUN
 | Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Sre Feb 22, 2012 7:09 pm | |
| | Tolmy :: | | realno ako sagledamo stvari,vecina t.g koriste jedan te isti build |
3x wofl 3x striker 3x rhino 3x tengu 3x horn ot bi ibla osnova dekca XD |
|
 | |
RafaeL КАЦАМ РАСАН

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Čet Feb 23, 2012 2:18 am | |
| | Admin :: | | RafaeL :: | | ne kontam vas ljudi,tg digne jedan turnir i odma je mega giga broken....do ovog turnira cak niko nije ni igrao tg kao tg,wec u glawnom u agentima.....ne razumem was keve mi,sta tg stun je broken ?????? sa hevay-jem i 3 mst-a narocito.......btw,ni ja ne wolim taj deck,al smesne su mi owe price sto slusam ovde od vas |
srbija nema localse,to sto ti localsom smatras turnir od 6-7 ljudi koji dodju u c22 je druga prica,opet pocinjes istu pricu a posle se ljutis kad ti na to odgovorim...batali !!!! ako treba poslacu ti par klipova da vidis sta je locals....odlicno znas da ja igram samo velike turnire zmaja i c22,i za njih jedva utajem,a kamo li za random "jedva smo se skupili" turnire :S da jeste digao je ycs,i ??? gde je taj deck bio pre toga,sta je uradio ???????? majke mi,smesni ste mi,kako mozete da poredite tg stun i one 3 bolesti ??????????? ne ne igra 3 mst-a (mada nie mali broj puta da sam i to video),igra 2,treci se cesto sajduje...a dosta sam vidjao decree u sajdu u zadnje vreme tako da pssssssst !!!!!! |
|
 | |
gruja Rare Duelist

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Čet Feb 23, 2012 2:40 am | |
| | RafaeL :: | | Admin :: | | RafaeL :: | | ne kontam vas ljudi,tg digne jedan turnir i odma je mega giga broken....do ovog turnira cak niko nije ni igrao tg kao tg,wec u glawnom u agentima.....ne razumem was keve mi,sta tg stun je broken ?????? sa hevay-jem i 3 mst-a narocito.......btw,ni ja ne wolim taj deck,al smesne su mi owe price sto slusam ovde od vas |
srbija nema localse,to sto ti localsom smatras turnir od 6-7 ljudi koji dodju u c22 je druga prica,opet pocinjes istu pricu a posle se ljutis kad ti na to odgovorim...batali !!!! ako treba poslacu ti par klipova da vidis sta je locals....odlicno znas da ja igram samo velike turnire zmaja i c22,i za njih jedva utajem,a kamo li za random "jedva smo se skupili" turnire :S da jeste digao je ycs,i ??? gde je taj deck bio pre toga,sta je uradio ???????? majke mi,smesni ste mi,kako mozete da poredite tg stun i one 3 bolesti ??????????? ne ne igra 3 mst-a (mada nie mali broj puta da sam i to video),igra 2,treci se cesto sajduje...a dosta sam vidjao decree u sajdu u zadnje vreme tako da pssssssst !!!!!! |
A je li Rafaele sto si ti toliko nervozan ?  |
|
 | |
RafaeL КАЦАМ РАСАН

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Čet Feb 23, 2012 2:43 am | |
| ma nisam nervozan matori,daleko bilo...nego mi nisu jasni,to je sve  ) |
|
 | |
Bogdan Common Duelist

Posts: 200 Join date: 26.12.2010 Age: 17 Location: Belgrade
 | Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Čet Feb 23, 2012 3:38 am | |
| digao je wcq north america |
|
 | |
RafaeL КАЦАМ РАСАН

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Čet Feb 23, 2012 10:08 am | |
| | Bogdan :: | | digao je wcq north america |
tg stun ?????? link |
|
 | |
ningen Ultimate Rare Duelist

| Naslov: Re: Ycs kvalifikacioni turnir srbija Pet Feb 24, 2012 4:34 pm | |
| | RafaeL :: | ja cak i ne igram taj trap postoji mnogo korisnijih stwari ako mene pitas,mada je svakako dobar  |
Slazem se._________________________________________________________________________ Lower my life points, not my iq... Da l' je to Judgment, il' ko zna šta li je, kad god se sretnemo, uvek se wipe-uje. Uvek se završi na startu s' bacanjem kockica. | Citat: | Life keeps interfering with my ygo. It's really upsetting me! Like the world doesn't understand...Ygo is more important than work and bills and life and stuff like that... |
Where is your sharingan nau?! |
|
 | |
Real Aki hejtujemo REAL AKIJA

Posts: 633 Join date: 27.11.2011 Location: Jagodina Tamo Levo Posle Desnog SKretanja ^^
 | |
 | |
| | Ycs kvalifikacioni turnir srbija | |
|