Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Abusan Jinzo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Allex
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist


Posts : 1262
Join date : 2010-11-18
Age : 22

PostSubject: Abusan Jinzo   Sun 31 Jul 2011 - 15:09

Kad abusam protivnikovog Jinza sa Relinqushedom/Morphtronic Vacuumenom on i dalje ima stop trap effekat?
Back to top Go down
sanjin the magician
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 496
Join date : 2010-12-28
Age : 28
Location : Zenica, BIH

PostSubject: Re: Abusan Jinzo   Sun 31 Jul 2011 - 16:49

Ne - zato sto taj efekat vrijedi dok je KAO MONSTER face-up. Ti kad ga tako copis, onda je equip karta, ne monster.
Back to top Go down
Tolmy
Forumski Pesnik
avatar

Posts : 5962
Join date : 2010-11-12
Location : Beograd

PostSubject: Re: Abusan Jinzo   Sun 31 Jul 2011 - 17:04

NE NE EFFEKAT JINZA JASNO KAZE : DOK JE OVA KARTA FACE-UP NA POLJU,ZAMKE SE NEGIRAJU.
U SLUCAJU RELINQUISHEDA, JINZO CE SLUZITI KAO KARTA OPREME KOJA JE PRIKACENA ZA NJEGA,TE NECE NI BITI U MONSTER CARD ZONI VEC U SPELL-TRAP ZONI.

ISTI SLUCAJ JE I SA GEARFRAMEOM.
MOZES AKTIVIRATI M.S.T NA GEARFRAMEA DOK JE U SPELL-TRAP ZONI JER SE VISE NE TRETIRA KAO MONSTER,VEC KAO KARTA OPREME.
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs/
sanjin the magician
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 496
Join date : 2010-12-28
Age : 28
Location : Zenica, BIH

PostSubject: Re: Abusan Jinzo   Sun 31 Jul 2011 - 17:08

Po tome, moze pokupiti Brionaca/Stardya i paliti ih iz S/T zone. Jel to ima logike?
Back to top Go down
JoXa
Ultimate Rare Duelist
Ultimate Rare Duelist
avatar

Posts : 1810
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: Abusan Jinzo   Sun 31 Jul 2011 - 18:39

Monsteri nemaju efekte kada su u S/T zoni osim ako se to posebno ne naglašava u effect-u (Phalanx), if I am correct.
Back to top Go down
fortress master
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist
avatar

Posts : 1133
Join date : 2010-12-07
Location : Beograd

PostSubject: Re: Abusan Jinzo   Sun 31 Jul 2011 - 18:41

JoXa wrote:
Monsteri nemaju efekte kada su u S/T zoni osim ako se to posebno ne naglašava u effect-u (Phalanx), if I am correct.

tacno tako,moze lock.
Back to top Go down
Allex
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist


Posts : 1262
Join date : 2010-11-18
Age : 22

PostSubject: Re: Abusan Jinzo   Sun 31 Jul 2011 - 19:16

Ok, ok shvatio sam, lik me zahebao xD
Tnx svima Smile
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Abusan Jinzo   

Back to top Go down
 
Abusan Jinzo
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: