Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!
Pozdrav, dragi posetioče!
Dobrodošao na Yu-Gi-Oh! Srbija Forum!
Molim te pročitaj ceo ovaj prozor... Hvala!

1. Registracija je vrlo poželjna zato sto ti omogućava da u potpunosti učestvujes u zajednici i samim tim se bolje informišeš o svim aspektima igre koji te zanimaju.

2. Pročitaj i poštuj pravila koja su jasno istaknuta, takodje postoji i kratki vodič za nove članove!

3. Srećno i uživaj!

Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt!

FORUM JE ZATVOREN. PROCITATI FORUMSKA OBAVESTENJA
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 pot of duality

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bogdan
Common Duelist
Common Duelist
avatar

Posts : 200
Join date : 2010-12-26
Location : Belgrade

PostSubject: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 5:58

ako neko prvo special sumonuje monstera, da li moze posle da odigra pod
Back to top Go down
PakstraX
Rare Duelist
Rare Duelist


Posts : 441
Join date : 2010-11-13
Age : 26

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 8:58

You cannot Special Summon a monster(s) during the turn you activate this card.

ukratko NE
Back to top Go down
Kenny
Super Rare Duelist
Super Rare Duelist
avatar

Posts : 889
Join date : 2010-11-12
Location : NBGD

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 8:59

ne..ista foa kao sa CSom...ako je napao nemoze u mp2 da aktivira eff
Back to top Go down
čovek
Ultra Rare Duelist
Ultra Rare Duelist
avatar

Posts : 1399
Join date : 2011-01-02
Age : 19
Location : wot?

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 10:06

NE, karta bi bila vec limited da tako moze.
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 11:51

ko u scapegoat triku
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
sanjin the magician
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 496
Join date : 2010-12-28
Age : 28
Location : Zenica, BIH

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 12:42

Ovo sam citao sa stranice za sudije.

Ako probas Specijalno pozvati Cyber Dragona, DADa ili neki sinkro, i protivnik negira sa Solemnom (npr) onda ne mozes aktivirati Duality jer si probao odraditi Special Summon.

Ako probas aktivirati Monster Reborn ili efekat Zombie Mastera, pa protivnik opet opali Solemn, onda mozes aktivirati Duality - jer su to tehnicki samo efekti nekih karata (to sto se u njima krije Special Summon, to je druga stvar i to Dualitya ne interesuje dok se ne bi i desilo). Ako bi te dvije karte USPJESNO pozvale, onda logicno da ne mozes kasnije Duality upalit.
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 19:01

yugioh je fail go mtg all thnx
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
sanjin the magician
Rare Duelist
Rare Duelist
avatar

Posts : 496
Join date : 2010-12-28
Age : 28
Location : Zenica, BIH

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 20:29

Sta ti sad ne valja ovdje?
Back to top Go down
Admin
vlas' u ovo selo
avatar

Posts : 13283
Join date : 2010-11-11

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 20:42

zato sto ne mozes neke stvari objasniti igracima koji igraju yugioh vec 5-8 godina ...
Back to top Go down
http://yugiohsrbija.iz.rs
PakstraX
Rare Duelist
Rare Duelist


Posts : 441
Join date : 2010-11-13
Age : 26

PostSubject: Re: pot of duality   Sun 17 Jul 2011 - 21:15

Jel može lock

Pitanje koje je postavljeno je odavno dobilo odgovor
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: pot of duality   

Back to top Go down
 
pot of duality
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zvanični Srpski Yu-Gi-Oh! Srbija Sajt! :: Rulings / Pravila-
Jump to: